## TEC Agenda: October 12, 2018 1:00-2:30 in GC 418

- I. Call to order (1:00 pm)
- II. Approval of the minutes from September 14, 2018
- III. TEC membership (1:00)
  - a. Need a roster of subcommittee memberships
  - b. TEC representatives
    - i. Request representatives report to their colleagues & encourage committee participation
    - ii. Request each representative serve on at least one subcommittee thank you!
- IV. TEC Committee Reports (40 min 1:00-1:40)
  - A. Assessment/Accreditation (20 min) (Joe Zawicki and Julie Henry)
    - a. Data share for continuous improvement
  - B. Faculty Development (5 min) (Laura Klenk)
  - C. Field/Clinical Experiences (5 min) (Rosemary Arioli)
  - D. Recruitment (5 min) (Kathy Wood)
  - E. UUP Teacher Education Task Force Report (5 min) (Steve Macho)
- V. Unit Head Report (15 minutes 1:40-1:55)
  - a. SOE/SOP Master Educators Program
  - b. SUNY Micro-credential policy and SUNY Deans meeting
  - c. Title III grant
- VI. Certification Office update (10 minutes 1:55-2:05) (Patty Recchio)
- VII. CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (10 minutes 2:05-2:15) (Diantha Watts)
- VIII. TEUPAC Co-Director update (10 minutes 2:15-2:25) (Pixita del Prado Hill/Keli Garas-York)
- IX. Old Business (5 minutes 2:25-2:30)
  - a. TEU Handbook revision update
- X. New Business (0 minutes)
- XI. Adjournment (2:30)

2018-2019 TEC Meeting Dates; 1:00-2:30 in GC 418

 Fall 2018
 Spring 2019

 September 14, 2018
 February 8, 2019

 October 12, 2018
 March 8, 2019

 November 9, 2018
 April 12, 2019

 December 14, 2018 @ noon
 May 10, 2019 @ noon